Értsen a szakmájához, a többi terhet levesszük a válláról!

Egy kisvállalkozás számára kihívást jelent az informatikai "káosz" megfelelő kezelése. Folyamatosan változó környezetben, állandóan megújuló technológiák közül kell kiválasztani azt, amelyik a szervezet részére a legmegfelelőbb, amelyik a legjobban valósítja meg az üzleti célok eléréséhez szükséges erőforrások biztosítását, azok megvalósulását.

Cégünk partner tud lenni abban, hogy minden vállalkozás rendelkezzen azokkal az eszközökkel, amelyek biztosítják számára a versenytársakkal szembeni előnyt, hogy arra tudjon koncentrálni, ami az alaptevékenysége, feladata, amihez ért.

A mai kor kihívásaival szembenéző kisvállalkozás számára kulcsfontosságú, hogy vevői részére minőségi szolgáltatást nyújtson, mindamellett, hogy az adminisztrációs terhek ne foglalják le erőforrásait. Ezért ajánlunk több olyan rendszert is, aminek a bevezetésével szert tehet korszerű CRM, Sales, esetleg ERP rendszerre. A rendszerek bevezetéséhez támogatást biztosítunk, és igény esetén az üzemeltetését is elvégezzük.

Adatok nélkül lehetetlen megalapozott és előremutató döntést hozni. Az adatokat biztosítani kell, hogy a megfelelő helyen, időben és minőségben rendelkezésünkre álljon.

Vállalkozásunk 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy kisvállalkozások számára biztosítson olyan eszközt, amellyel sikeresen élhet, és üzleti folyamatait korszerűen üzemeltetheti. Az általunk kínált rendszerek mindegyike nyílt forráskódú, tapasztalatunkkal a bevezetését segítjük. Emellett minden olyan témában állunk rendelkezésükre, amelyben speciális IT üzemeltetési tudás szükséges. Manapság az informatika olyan mértékben áthatja a  mindennapi működést, hogy a folyamatos lépéskényszer, és fejlődés követése nehézséget okoz a kisválalkozások számára. Költséghatékony megoldásainkkal erre a problémára kínálunk megoldást.
Segítünk a vállalkozás mérési és értékelési rendszerének kialakításában. Egyszerű eszközök segítségével ellenőrizhetővé és nyomonkövethetővé tesszük az üzleti eredményeket.

TITKOS FEGYVER

A titkos fegyver szerintünk az együttműködés, melynek segítségével a vállalkozás az információk, adatok megosztásával többszörös hasznot és piac előnyt érhet el.