Tanácsadás

A kisvállalati informatika bonyolult és kifinomult szolgáltatást nyújt az üzleti terület részére. Olyannyira beépül a napi feladatok, folyamatok közé, hogy szinte észrevehetetlen. Ennek ellenére elmondható, hogy az üzleti terület munkájának zökkenőmentessége egyre inkább az IT terület támogatásától függ. Tehát kimondhatjuk, hogy a két terület elválaszthatatlan. Ezért feltétlenül szükség van arra, hogy “egy nyelvet beszéljenek”. Az üzleti terület által megfogalmazott igényeket tisztán, világosan meg kell érteni, és azokat lefordítani az IT szakmai nyelvezetére. Emellett tolmácsolni kell az üzleti terület felé az IT lehetőségeit, kihasználatlan előnyöket, és az esetleg fennálló korlátokat is, hogy azok megértésével a vállalkozás számára előnyös döntés születhessen.
Ilyen megközelítéssel lehet biztosítani, hogy az IT fejlesztés megválaszolja az üzleti terület által megfogalmazott kihívást, és optimálisan illeszkedjen az üzleti folyamatok összességébe is, növelve a jövedelmezőséget, az üzlet kényelmét, ezáltal a megelégedettséget és a munka hatékonyságát.

Szakembereink ismerik a jelenlegi IT trendeket, legjobb gyakorlatokat, folyamatos képzéssel biztosítva a szakmai tudás naprakészségét.

Kiemelt szolgáltatási területek:

  • IT szervezeti hatékonyság
  • Folyamatmenedzsment
  • Üzleti elemzés, alkalmazás bevezetés
  • Rendszerintegráció