Üzleti rendszerek

A mai kisvállalkozások számára fontos, majdhogynem létkérdés, hogy megfelelő információs rendszerrel rendelkezzenek. Ezen rendszerek kiépítése nagyon összetett, és erőforrásigényes munka, bár elmondható, hogy "mindig megéri az árát". Az információk központi kezelésével a versentársakhoz képest versenyelőnyhöz jut a cég, mivel azonnali képet kap a rendelkezésre álló erőforrásokról, a projektek, munkák állásáról, és a vezető a megfelelő adatok birtokában a helyzetnek megfelelő döntést tud hozni.

Az out-of-the-box típusú rendszerek előnye az egyszerű, gyors bevezetés, viszont hátránya lehet a testreszabhatóság korlátozottsága. Mindig ezek között kell mérlegelni, amikor döntést hozunk egy ilyen rendszer alkalmazásáról.

Az alábbiakban olyan rendszereket szeretnénk bemutatni, amelyek ingyenesek és nyílt forráskóddal rendelkeznek, tehát bárki számára valós alternatívát jelenthetnek a nagyvállalatoknál alkalmazott, és egyben nagyon drága rendszerekkel szemben.

Az alábbi oldalon a megfelelő rendszer kiválasztásához adunk néhány tanácsot.

Epesi Business Information Manager

Az EPESI BIM hasznos bámilyen kisvállalkozás számára, amelyik szeretné az üzleti információk központosításával, és a munkatársak közötti megosztásával elõsegíteni az üzleti sikereket. A vevõi információk rendszerezésével, a feladatok, célok központi nyilvántartásával mindenki azonnali képet kaphat az aktuális helyzetrõl, interakciót kezdeményezhet a kollégákkal, és rögzítheti az adott téma elõrehaladását is. Az információk megosztásával nem csak a vezetõ kap teljes képet az egyes ügyek állapotáról, hanem a kollégák is segíthetik egymást.

Megnézem a demo-t

FrontAccounting

A FrontAccounting rendszer lefedi a vállakozás teljes ERP vertikumát, a megrendelések kezelésétől a készletek nyilvántartásáig. Ideális olyan kisvállalkozások számára, akik nem rendelkeznek saját IT üzemeltetői csapattal, és szükségük van az információk rendelkezésre állására a telephelyen kívül is.

Megnézem a demo-t

Tine 2.0

A Tine 2.0 egy webes alapokon nyugvó csoportmunka eszköz, üzleti modulokkal kibővítve (CRM, időadat rögzítés, dokumentum kezelés, stb). Elérhető bármikor, és bárhonnan - így biztosítva egy rendívül hatékony rendszert, ami leegyszerűsíti a bonyolult munkafolyamatokat.

Megnézem a demo-t